Tevékenységünk

Fő tevékenységünk víz-, gázvezeték, fűtési csőhálózat és készülék szerelés.
Saunier Duval szerződéses partnereként gázkészülékek beüzemelése, karbantartása, garanciális és fizető javítása.

 

Kapcsolat

név:   Gama-Term Bt.
cím:   Budapest, 1182 Gyöngyfa u. 6a.
tel:    +36-20-9754806
emai: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

Sanuier Duval

saunier-duval-logo"A Saunier Duval emblémája az alvó tűzmadarat szimbolizálja. E madár a múltban emberek életét mentette meg azzal, hogy a bányákban elsőként észlelte a gázszivárgást. A Saunier Duval "madara" több mint 100 éve békésen szunyókál... köszönhetően annak a megbízható technikai színvonalnak és szakértelemnek, amit a Saunier Duval az egész világon jelent."

A gázkészülékek törvényesen előírt garanciális ideje 1 év, amely a készülék szakszervízzel történő üzembehelyezésének napján kezdődik.

Amennyiben Ön a készülék beüzemelése során karbantartási szerződést köt a beüzemelést végző szervízzel, készüléke garanciális ideje 2 évvel meghosszabbodik, így a törvény által kötelezően előírt 1 év helyett 1+2 év garanciát kap Saunier Duval készülékére.

saunier duval themaclassic cas 25eKérjük legyen körültekintő és csak a Saunier Duval által feljogosított szervízessel helyeztesse üzembe gázkészülékét. Magyarországon a gázkészülékek üzembe helyezéséhez szakirányú végzettség, fényképes gázszerelői igazolvány, mestervizsga és az adott készülékgyártó felhatalmazása szükséges.

Gyakran ismételt kérdések

Készül, rövidesen...

 


Copyright © 2013 Gama-Term Bt. Minden jog fenntartva.